ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σπυριδάκης Μιχάλης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α : Βασιλάκης Ζαχάρης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β : Νικολιδάκης Βασίλης ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Λέριος Νίκος ΤΑΜΙΑΣ : Παπαδακάκης Αντώνης ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ : Σηφάκης Γιώργος ΜΕΛΟΣ : Χατζηκωνσταντίνου Ιορδάνης ΜΕΛΟΣ : Μανιδάκης Κώστας ΜΕΛΟΣ : Κουγιουμτζάκης Γιώργος

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6974213368 και 6932311115

ΕΙΜΑΣΤΕ...........

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Το Δίκτυο Συλλόγων Μεσσαράς αποτελεί δευτεροβάθμιο όργανο, έχει 36 μέλη μέχρι σήμερα και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους τούς Συλλόγους τής περιοχής μας, ώστε να αποκτήσουμε μια ισχυρή φωνή στην προώθηση των πολιτιστικών και επαγγελματικών θεμάτων που μας απασχολούν. Ο κάθε Σύλλογος φυσικά παραμένει ανεξάρτητος στις δραστηριότητές του, είναι δηλαδή ελεύθερος να ακολουθεί και να υλοποιεί τούς σκοπούς πού προβλέπονται από το καταστατικό του. Το Δίκτυο Συλλόγων από την άλλη μεριά φιλοδοξεί να οργανώσει και να συντονίσει κοινές δράσεις όλων των Συλλόγων και να βοηθήσει στην δημιουργία μιας σταθερής πολιτιστικής προσφοράς στους κατοίκους της Μεσσαράς κατά την διάρκεια όλου του έτους

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΣΑΡΑΣ                         ΠΕΜΠΤΗ 26/1/2017
Αγαπητά μέλη του δικτύου.
                      Μέσα από αυτήν την επιστολή μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς  το οποίο υλοποιήθηκε στις 19/1/2017 στους Αγίους Δέκα με φιλοξενών τον εκεί Πολιτιστικό Σύλλογο.
1.                 Όπως ήδη γνωρίζετε εδώ και  6 χρόνια έχει καθιερωθεί  με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση γευσιγνωσίας στην οποία συμμετέχουν σχεδόν όλα τα μέλη μας. Την χρονιά που πέρασε  αυτή υλοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μητρόπολης  και συμμετείχαν περίπου 20 Σύλλογοι, αρκετοί ιδιώτες και πάνω από 2.000 κάτοικοι της Μεσσαράς. Φέτος θα διοργανωθεί η 7η  στη σειρά γευσιγνωσία. Οι στόχοι που τέθηκαν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικτύου για τη φετινή χρονιά είναι  να αναδείξουμε τη Μεσσαρίτικη κουζίνα και τα προϊόντα της. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση να προσελκύσουμε τουρισμό στην περιοχή μας. Οι ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στη Μεσσαρά να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στον επισκέπτη της εκδήλωσης. Οι επαγγελματίες του χώρου να εμπλουτίσουν τον κατάλογό τους μέσα από συνταγές που παρουσιάζονται από τους συλλόγους που συμμετέχουν (πάνω από 150 διαφορετικές συνταγές κάθε χρόνο). Και τέλος κοινωνικοί λόγοι γιατί μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή δίνεται η δυνατότητα στους Μεσσαρίτες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.  Ζητούμε λοιπόν, από  όσα μέλη μας, ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν το γεγονός και διαθέτουν επίσης τον κατάλληλο χώρο συμμεριζόμενοι παράλληλα  τους στόχους που έχουν τεθεί να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους  είτε στον πρόεδρο, είτε στο γραμματέα του Δικτύου.
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος η 31η Μαρτίου 2017.
    2.                Μία άλλη σκέψη μας που υλοποιήθηκε πέρυσι ήταν η ανάδειξη της Μεσσαρίτικης μουσικής και των καλλιτεχνών που έχουν γεννηθεί ή κατάγονται ή έζησαν στη Μεσσαρά. Τιμήσαμε 13 καλλιτέχνες Μεσσαρίτες που έχουν φύγει από τη ζωή σε μια επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στα Φαραγγιανά με φιλοξενών σύλλογο, το Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος. Τη φετινή χρονιά θέλουμε να δώσουμε διαφορετικό χαρακτήρα και συγκεκριμένα την πρώτη βραδιά θα παίξουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες της Μεσσαράς και τη δεύτερη βραδιά νεότεροι καλλιτέχνες της περιοχής.  Αν κάποιο από τα μέλη μας ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει αυτήν την εκδήλωση μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στον πρόεδρο  ή στον γραμματέα. Θα πρέπει βέβαια να γνωρίζει ότι οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνει είναι να φροντίσει για την ηχητική κάλυψη σε 3 διαφορετικά σημεία (επειδή οι καλλιτέχνες είναι αρκετοί ταυτόχρονα θα παίζουν σε 3 διαφορετικά σημεία). Επίσης θα φροντίσει για τη διαφήμιση της εκδήλωσης με ραδιοφωνικές καταχωρίσεις και αφισοκόλληση στην περιοχή της Μεσσαράς.
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος η 28η Φεβρουαρίου 2017 και προτεινόμενη ημερομηνία υλοποίησης από 1 έως 15 Αυγούστου.
3.     Τέλος καλούμε όλα τα μέλη μας σε απολογιστική γενική συνέλευση και προγραμματισμό δράσης στις 20 Φεβρουαρίου στις 19.00 π.μ. στους Αγίους Δέκα, στη αίθουσα της Επισκοπής, κοντά στη στάση των λεωφορείων ΚΤΕΛ
Θα  συζητηθούν οι παραπάνω θεματικές δράσεις, επίσης θα συζητηθεί η δράση της δεύτερης στεφανιοδρομίας την πρώτη  Μαΐου του 2017, η  αναβίωση του Μύθου της Αρπαγής της Ευρώπης, και ανοικτή συζήτηση για τον Πρώτο Μαραθώνιο Ευρώπης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 με την συντονιστική επιτροπή του Μαραθωνίου.
Για όλα τα  θέματα όσα από τα μέλη μας ενδιαφέρονται καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
Τηλέφωνο Σπυριδάκη Μιχάλη (πρόεδρος)  6932311115

Τηλέφωνο Λέριου Νίκου (γραμματέας)  6974213368

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου