ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σπυριδάκης Μιχάλης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α : Βασιλάκης Ζαχάρης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β : Νικολιδάκης Βασίλης ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Λέριος Νίκος ΤΑΜΙΑΣ : Παπαδακάκης Αντώνης ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ : Σηφάκης Γιώργος ΜΕΛΟΣ : Χατζηκωνσταντίνου Ιορδάνης ΜΕΛΟΣ : Μανιδάκης Κώστας ΜΕΛΟΣ : Κουγιουμτζάκης Γιώργος

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6974213368 και 6932311115

ΕΙΜΑΣΤΕ...........

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Το Δίκτυο Συλλόγων Μεσσαράς αποτελεί δευτεροβάθμιο όργανο, έχει 36 μέλη μέχρι σήμερα και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους τούς Συλλόγους τής περιοχής μας, ώστε να αποκτήσουμε μια ισχυρή φωνή στην προώθηση των πολιτιστικών και επαγγελματικών θεμάτων που μας απασχολούν. Ο κάθε Σύλλογος φυσικά παραμένει ανεξάρτητος στις δραστηριότητές του, είναι δηλαδή ελεύθερος να ακολουθεί και να υλοποιεί τούς σκοπούς πού προβλέπονται από το καταστατικό του. Το Δίκτυο Συλλόγων από την άλλη μεριά φιλοδοξεί να οργανώσει και να συντονίσει κοινές δράσεις όλων των Συλλόγων και να βοηθήσει στην δημιουργία μιας σταθερής πολιτιστικής προσφοράς στους κατοίκους της Μεσσαράς κατά την διάρκεια όλου του έτους

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

1η ΣΤΕΦΑΝΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΡΑ

ΤΟ Δίκτυο Συλλόγων Μεσσαράς οργανώνει σε συνεργασία με τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης την πρώτη στεφανοδρομία  στη Μεσσαρά  με θεματική δράση την αναβίωση του Μύθου της Αρπαγής της Ευρώπης της  3 Μαΐου 2016
 Προς: Πολιτιστικούς Συλλόγους 
Θέμα: 1η Στεφανιοδρομία (πληροφορίες)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη 3 Μαΐου 2016
Ελάτε όλοι μαζί να αναβιώσουμε τον μύθο της Αρπαγής της Ευρώπης  που ξεκίνησε από την περιοχή της Μεσαράς να περπατήσουμε , να τρέξουμε και να μεταφέρουμε το στεφάνι σε όλη την διαδρομή κατά μήκος της Μεσαράς κ ανάμεσα από τα ιερά βουνά του Κόφινα  και του Ψηλορείτη.. μεταφέροντας έτσι την αναγέννηση του μύθου της Ευρώπης και την αναγέννηση της άνοιξης.
Διαδρομή: Εκκίνηση από τον κόμβο στα Πραιτόρια στις 10 το πρωί  Χάρακας- Στέρνες-Ασήμι- Λουρες- Στόλοι-Γκαγκάλες- Αγ. Δέκα-Aμπελούζος- Καπαριανά- Μοίρες-  Βώρροι-Τερματισμός  έξω από το Τυμπάκι. Συνολικής απόστασης 44χλμ.
Χρονικό Περιθώριο Στεφανιοδρομίας 6 ώρες
Ώρα άφιξης (κατά προσέγγιση ανά περιοχή) Εκκίνηση Πραιτόρια 10:00 – Χάρακας 10:50- Στέρνες 11:20- Ασήμι 11:50 -Λούρες 12:05- Στόλοι 12:20- Γκαγκάλες 12:45- Αγ.Δέκα 13:30-Αμπελούζος 13:45 -Καπαριανά 14:15 -Μοίρες 14:30 – Βώρροι 15:10 Τυμπάκι 15:40-16:00.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Μπορεί όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτή την στεφανιοδρομία που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα.. Ο κάθε στεφανιοδρόμος  μπορεί να τρέξει η να περπατήσει όσο χιλιόμετρα επιθυμεί (εκτός από αθλητές κάτω των 18 ετών που δε θα τους επιτραπεί να τρέξουν πάνω από 3 χλμ.) Όλοι οι δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση της στεφανιοδρομίας και θα δηλώσουν σε ποιο σημείο της διαδρομής θέλουν να τρέξουν η περπατήσουν. Θα υπάρξουν κάποιοι καταξιωμένοι αθλητές που θα μπορέσουν να διανύσουν όλη την διαδρομή. Λεωφορείο θα μεταφέρει τους αθλητές σε όλη την διαδρομή.
Παρακαλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι όπως: Αρχικά ενημερώσουν τα μέλη τους και κόσμο που θέλει να τρέξει η να περπατήσει στην διαδρομή να ετοιμάσουν μια κατάσταση με ονοματεπώνυμο ηλικία , πόσα χιλιόμετρα θέλουν να τρέξουν η να περπατήσουν και σε ποιο κομμάτι της διαδρομής και να αποσταλεί με email η συμμετοχή  η με φαξ 2810 244075 όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει απαραίτητα να φορούν λευκή μπλούζα κατά την διάρκεια της διαδρομής, ,Επίσης ενημερώστε μας από τον Σύλλογο σας ποιοι επιθυμούν να είναι εθελοντές και σε σημεία της διαδρομής θα έχουν σταθμούς ανεφοδιασμού των αθλητών με νερό ,χυμούς κ.α.                                                               Τι υλικά όπως νερό, χυμούς, φρούτα γλυκά, σάντουιτσ τι μπορείτε από αυτά να προσφέρετε.        Και τέλος να μας ορίσετε κάποιο μέλος σας που θα συντονίσει όλα αυτά που σας προαναφέραμε στο κομμάτι που επιθυμείτε και που σας αντιστοιχεί.
Σταθμοί ανεφοδιασμού:Στην εκκίνηση (κατά την διάρκεια της στεφανιοδρομίας θα υπάρχουν συνοδοί με αυτοκίνητα που θά έχουν υλικά για τον ανεφοδιασμό των αθλητών-πεζοπόρων) σε  Χάρακα- Στέρνες-Ασήμι- Λούρες- Στόλους-Γκαγκάλες- Αγ. Δέκα- Καπαριανά-Μοίρες- Τυμπάκι τερματισμός. Οι σταθμοί θα πρέπει να έχουν ένα μεγάλο τραπέζι με τουλάχιστον δύο άτομα και με υλικά όπως:  νερό ,χυμούς  φρούτα γλυκά, σάντουιτσ και ότι άλλοι επιθυμείτε.
Έπαθλο αναμνηστικό στους συμμετέχοντες:  σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό  δίπλωμα συμμετοχής και κομμάτι από δάφνη..ενώ σε όλους τους Συλλόγους αναμνηστικό δίπλωμα για την συνδρομή τους..Ενώ στο τέλος θα κληρωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες τρία δώρα.
Δηλώσεις Συμμετοχής : Μπορείτε να δηλώνετε μέσω email s.kampaxis@hotmail.com στα τηλέφωνα 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων - 6932311115 Σπυριδάκης Μιχαήλ 6974213368 Λέριος Νικόλαος  (υπεύθυνοι διοργάνωσης).
Ιατρός θα υπάρχει σε όλη την διαδρομή , Όλοι οι συμμετέχοντες συμμετέχουν  με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους
Προτείνουμε οτι:  η Στεφανοδρομία  κάθε χρόνο θα  σχεδιάζετε σε διαφορετική διαδρομή χωριών της Μεσσαράς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου